Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH
Úvodní stránka Kuchařské potřeby Nože, ocílky a brusy

Nože, ocílky a brusy

Zobrazit filtrování

Nůž G 9495 - 110 mm

Katalogové číslo: 401030301007
Výrobce: Giesser
Nůž GIESSER s čepelí z nerezové oceli a masivní plastovou rukojeťí pro porcování i těch nejvyzrálejších parmazánů. GIESSER je světový lídr...

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...

Ocilka DIAMANT - 310 mm, modrá

Katalogové číslo: 1420047
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...

Náhr. vložka - šikmé zelená

Katalogové číslo: 1560335
Výrobce: OEM
Vložky do stojanů na nože, podélné a šikmé varianty různých barev. Rožměry všech jsou 160x70x20 mm.

Kuchařský nůž BestCut - 23 cm

Katalogové číslo: 401030304942
Výrobce: Giesser
Délka ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně...

Nůž na maso 21 cm - modrý

Katalogové číslo: 401030302145
Výrobce: Giesser
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje...

Náhr. vložka - podelná modrá

Katalogové číslo: 1560343
Výrobce: OEM
Vložky do stojanů na nože, podélné a šikmé varianty různých barev. Rožměry všech jsou 160x70x20 mm.

Nůž kuchařský G 8456 - 200 mm

Katalogové číslo: 401030304104
Výrobce: Giesser
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm.

Ocilka SUPERFINE - 310 mm, žlutá

Katalogové číslo: 1420026
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...

Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Katalogové číslo: 401030301665
Výrobce: Giesser
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací...

Ocilka KOMBI - 310 mm, červená

Katalogové číslo: 1420065
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 18 cm

Katalogové číslo: 401030300402
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...