Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH
Úvodní stránka Kuchařské potřeby Nože, ocílky a brusy

Nože, ocílky a brusy

Zobrazit filtrování

Nůž filetovací - 210 mm, černý

Katalogové číslo: 401030301319
Výrobce: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle...

Lišta mag. G 6800 - 500mm

Katalogové číslo: 401030305764
Výrobce: Giesser
Značková magnetická lišta dlouhá 500 mm od Giesser pro věšení nožů a dalšího kovového příslušenství.

Nůž na maso 24 cm - žlutý

Katalogové číslo: 401030300075
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...

Nůž na gyros el. Robocut R 9000

Katalogové číslo: 7230118
Výrobce: POTIS GmbH & CO. KG
POTIS GmbH & CO. KG Nůž na gyros el. Robocut R 9000 je vysoce kvalitní elektrický nůž navržený speciálně pro přípravu vynikajícího gyrosu....

Ocilka DIAMANT - 310 mm, žlutá

Katalogové číslo: 1420046
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...

Nůž na maso 18 cm - žlutý

Katalogové číslo: 401030300069
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje...

Nůž na maso 24 cm - červený

Katalogové číslo: 401030302155
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...

Nůžky na drůbež classic 250 mm

Katalogové číslo: 400409413716
Výrobce: Westmark
Velké stabilní nerezové nůžky na kuřata a další drůbež. Nástroj má zdrsněnou rukojeť a malé zoubky na ostří pro snadné zpracování masa.

Kovaný kuchařský nůž - 250 mm

Katalogové číslo: 401030303636
Výrobce: Giesser
Délka ostří: 250 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění...

Ostřič nožů elektrický

Katalogové číslo: 6710100
Elektrický (230 V) třístupňový ostřič s diamantovými kotoučky. Úhel broušení 20°, optimální pro hladké nože. Třífázové broušení:...

Nůž na zeleninu - 80 mm

Katalogové číslo: 401030303461
Výrobce: Giesser
Délka ostří: 80 mm Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro...

Ocilka SUPERFINE - 310 mm, modrá

Katalogové číslo: 1420027
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...