Nože, ocílky a brusy
194 produktů
Dle doporučení
Zobrazit filtrování
Nůž filetovací - 210 mm, černý
Katalogové číslo: 401030301319
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle...
Lišta mag. G 6800 - 500mm
Katalogové číslo: 401030305764
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Značková magnetická lišta dlouhá 500 mm od Giesser pro věšení nožů a dalšího kovového příslušenství.
Nůž na maso 24 cm - žlutý
Katalogové číslo: 401030300075
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...
Nůž na gyros el. Robocut R 9000
Katalogové číslo: 7230118
Výrobce: POTIS GmbH & CO. KG
Výrobce: POTIS GmbH & CO. KG
POTIS GmbH & CO. KG Nůž na gyros el. Robocut R 9000 je vysoce kvalitní elektrický nůž navržený speciálně pro přípravu vynikajícího gyrosu....
Ocilka DIAMANT - 310 mm, žlutá
Katalogové číslo: 1420046
Výrobce: EGGINTON
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...
Nůž na maso 18 cm - žlutý
Katalogové číslo: 401030300069
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje...
Nůž na maso 24 cm - červený
Katalogové číslo: 401030302155
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...
Nůžky na drůbež classic 250 mm
Katalogové číslo: 400409413716
Výrobce: Westmark
Výrobce: Westmark
Velké stabilní nerezové nůžky na kuřata a další drůbež. Nástroj má zdrsněnou rukojeť a malé zoubky na ostří pro snadné zpracování masa.
Kovaný kuchařský nůž - 250 mm
Katalogové číslo: 401030303636
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Délka ostří: 250 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění...
Ostřič nožů elektrický
Katalogové číslo: 6710100
Elektrický (230 V) třístupňový ostřič s diamantovými kotoučky. Úhel broušení 20°, optimální pro hladké nože. Třífázové broušení:...
Nůž na zeleninu - 80 mm
Katalogové číslo: 401030303461
Výrobce: Giesser
Výrobce: Giesser
Délka ostří: 80 mm Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro...
Ocilka SUPERFINE - 310 mm, modrá
Katalogové číslo: 1420027
Výrobce: EGGINTON
Výrobce: EGGINTON
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez...